11 Nisan 2009 Cumartesi

Çiçekli Panolarımın Küçükleri


Daha önce ikisini gönderdiğim çiçekli panolar serisinin küçük olanları. Bir de büyük olanların üçüncüsü var, onu da çalışabilirsem en kısa zamanda göndericem. Sadece ben bu küçük olanları biraz daha farklı bir yöntemle boyuyorum, diğeriyle karşılaştırırsanız anlarsınız, beğenilerinize efendim :)








9 yorum:

Unknown dedi ki...

Canımmm muhteşemler ellerine,emeğine,
yüreğine sağlık sımsıcak sevgiler...

BONCUK HANIM dedi ki...

Sibelcim nezamandır bloguna uğramamıştım.Birbirinden güzel çalışmalar yapmaya devam ediyorsun. Ellerine sağlık. Bloguma gelirsen senin için bir hediyem var. Sevgiler

lavantin dedi ki...

sibel bunları daha çok beğendim sanki,gerçi sümbülü de beğanmiştim.Çok zekli olmuşlar bence.Bir öneri nasıl yapıldığı yayınlamayı düşünmezmisin

BONCUK HANIM dedi ki...

sibelcim ödülünü almaya gelmemişsin hala.bekliyorum

embir dedi ki...

Canım nasıl oldun? Umarım herşey yolundadır.
Panoların her zaman ki gibi harika olmuş.

TAZE NANE dedi ki...

Harika olmuş...
Emeğine sağlık.
Sevgiler.

Sibella dedi ki...

Teşekkürler arkadaşlar :)
Sevgili lavantin bu küçük panoları boyarken eskitme hava versin diye çerçeve kısmı haricinde iç kısmın tamamını krem rengine boyuyorum. İyice kuruduktan sonra, kısım kısım istediğim gibi tenklendirip, kurumadan hemen hafif nemli bir bez ya da sngerle çok bastırmadan haifçe üstten siliyorum. Başka ne anlatabilirim, eğer başka bir şey varsa sorabilirsin :)
Eminecim tam düzelmesem de biraz daha iyiyim canım. Şimdi Bodrum'a geldim, evi yaza hazırlamak için. Haziranda İstanbul'a gidip kontrollerimi olucam, ilgine teşekkürler ve sana da iyi gezmeler :))

Carmelita dedi ki...

Hi my name Carmelita ise, ben from Brazil and I'm blogunuza İnternet yürüme bulundu. Ben gördüm her şeyi sevdi, ben ne kadar iyi dil yazmak için bilmek için değil, özür önemli şey arkadaşlar olursa olsun yapmaktır nerede olduğunu world. Hepsi çok güzel ve benim yeni blog için ziyaret, bir aydan kısa bir umut oluşturdu. Ben bir takipçisi olarak olacak. From Brazil Kisses.

Sibella dedi ki...

Thank you for visiting Carmelita. I also visited your blog and watching it. You can write in English if you come again to my blog. Because Google Turkish is not very well, İ couldn't understand some of your words. İ'll be glad you visit me often, bye :))