21 Ağustos 2010 Cumartesi

LEYLA'NIN EVİ


Dün akşam Bodrum Yalıkavak Marina'da Tiyatrokare'nin sahnelediği, Nedim Saban'ın yönettiği, Zülfü Livaneli'nin romanından uyarlanan Leyla'nın Evi adlı oyunu seyrettik. Güzel bir oyundu, özellikle de dizilerde oynayan ve daha önce pek dikkatimi çekmeyen Ayça Varlıer'in performansını çok ama çok beğendim. Uzun zamandır tiyatroya gidememiştim, benim için güzel bir akşam oldu. Tiyatro seeverlere tavsiye eder ve iyi seyirler dilerim :)

5 yorum:

nalan dedi ki...

bir oyun ,bir film izlemeyeli okadar çok zaman oldu ki...
hayat zor yaaa

Gülcan dedi ki...

27 yaşındayım 4,5 yaşında bir oğlum var evle iş arasında mekik dokuyorum eşimde öyle.eşimle ters vardiyalardayız ki oğlumuz bizimle daha çok vakit geçirsin diye.bu nedenlede ne tiyatro ne de sinema gitmemiz çok zor oluyor eşimle izinlerimizde uymuyor.işte böyle yani.

Tülay Çulha Sarı dedi ki...

Ahh ben de öyle çok oyun ve film izlerdim ki...Gittiklerimin gazeteden bilgilerini keser defterime yapıştırırdım...Hele Yalıkavak'ta bir oyun izlemek kimbilir ne keyiflidir; malum ben de artık bu keyifleri uzun zamandır yapamayanlardanım, o yüzden aktardıklarınız için teşekkürler!

Sibella dedi ki...

Açıkçası ne yazık ki ben de uzun zamandır tiyatroya gidemiyordum. Bu kadar yakınımıza geldiğini duyunca kaçırmak istemedik. ÇOk da iyi oldu :)

GÖNÜL dedi ki...

bende tiyatroyu sinemadan daha çok severim ayça varlıeri dizilrdede çok beğenirdim