22 Şubat 2009 Pazar

Beni Çok Mutlu Eden Fotoğraflar


Ben iki ay kadar önce 10 marifetten Esra abla tarafından Ağrı - Eleşkirt'teki bir okul müdürünün yardım için çağrı yaptığını öğrendim ve ablamla beraber yaklaşık bir ay kadar hazırlık yaptıktan sonra atkı, bere, eldiven, çorap, kitap vb. malzemelerden oluşan bir paketi sömestreden önce göndermiştik. Bir kaç gün önce de okul müdürümüzden bu fotoğraflarla beraber bir teşekkür maili aldım ve çok mutlu oldum, gözlerim doldu. Aslında bu konuyu burada paylaşmayı düşünmemiştim ama bu fotoğrafları paylaşmadan edemedim. Ve bu vesileyle de başka bir yardım kampanyasının duyurusunu yapmak istedim. Acıbadem'de bulunan Sevgi Mağazası isimli yardım derneği bir süredir 1000 çocuğa oyuncak kampanyası yapıyorlar ve de maalesef katılımın çok yetersiz olduğunu haber verdiler. Bu dernek aynı zamanda sürekli ihtiyacı olan insanlara yardım eden bir yer. Yukarda verdiğim linkten sayfalarını inceleyebilir ve belki siz de katılmak isteyebilirsiniz diye düşündüm.







10 yorum:

embir dedi ki...

Canım benim senin ve ablanın emeğine sağlık, çok hayırlı bir iş yapmışsınız. Çocukların mutluluğu nasıl belli oluyor. Çok öptüm.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Gozlerim doldu inanki sevgili Sibella, yureginize saglik :)

gül dedi ki...

hayırlı bir iş yapmışsınız gönülden tebrikler

Bal küpü dedi ki...

Çok güzel yaa. Gerçekten ellerinize sağlık,çok hayırlı bir şey olmuş, unutulmamak çocukları çok sevindirmiş. Tabi müdür beyi de tebrik ediyorum, hakikaten öğrencilerine sahip çıktığı için :)

Unknown dedi ki...

Canım iyi ki paylaştın bu güzel yazıyı bizimle.Çocuklar hep gülsün,
ağlamasın hemen linki inceliycem.Mutlu pazarlar sevgiler..

Adsız dedi ki...

Canım ne güzel bir hareket
senin ve ablacımığımızın gönlüne sağlık.
Sevgiler benden

cigdemonur2 dedi ki...

Sevgili Sibella ne güzel çocukları mutlu etmek.Fotoğraflar geldiğinde emimim sen de çok mutlu olmuşundur.

Adsız dedi ki...

tebrik ediyorum sizi... çok güzel bir kampanyaya katılmışsınız.

Sibella dedi ki...

Evet ben de çook mutluyum arkadaşlar, teşekkürler :))

Adsız dedi ki...

Ay canımm Allah razı olsun.Harika bir iş yamışsınız.Liklerime ekledim sevgi derneğini.Ben de ziyaret edicem en kısa zamanda.