11 Mart 2009 Çarşamba

Değişik Yöntemle İşlenmiş Pano



Kayınvalidem 85 yaşında, eski kız meslek lisesi öğretmeni ve müdürlerindendir. Şimdi artık ne kadar yapmasa da her türlü elişi elinden gelir. Bu panoyu da çok uzun seneler evvel yapmış. Ben 1-2 sene önce evinde buldum ve hemen sahip çıktım. Çok değişik bir yöntemle yapılmış bana göre. Etamin kumaşına benzer delikli bir kumaşa bakınca düz örgü gibi görünen yani "v" şeklinde yünle işlenmiş.







9 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım kayınvalideciğinin ellerine eme
ğine sağlık muhteşem bir pano.Antika değerinde iyi günlerde kullan sımsıcak sevgiler...

Ayca Karaoglan dedi ki...

Çok ilginç. Önce örgü sandım. Küçük dokuma tezgahından çıkma kilimlere de benziyor. Demek etamin benzeri bir iş. Çok hoş, üzerine işlenen figüre de bayıldım :)

Adsız dedi ki...

Çok zahmetli ama çok şıkk bir çalışma.Kayınvalidenin elelrine sağlık canım..

lavantin dedi ki...

DESEN ÇOK HOŞ GÖZÜKÜYOR SİBELLA ,BU ARADA SİTENE GİRDİĞİMDE MÜZİKLERE BAYILIYORUM AYNI ŞEYLERİ DİNLİYORUZ DEMEKKİ HEP AÇIK BIRAKIYORUM İYİ AKŞAMLAR

Sibella dedi ki...

Yorumlarınızı kendisine ileticem, çok memnun olur eminim :)
@ lavantin : Müzikleri beğendiğine çok sevindim, bu benim en sevdiğim şarkıların bir kısmından oluşan bir liste, daha da çoğaltmayı düşünüyorum ama bu aralar fırsat bulamadım, ben de sürekli dinliyorum, sevgiler :))

Yelda dedi ki...

Ellerine sağlık kaynvalidenizin
Resmen dokumuş gibi
Saygılarımızı iletirsen sevinirim

embir dedi ki...

Ya süper olmuş, bundan bir yerde görmüştüm ama hatırlayamadım. Hangi şehirdeydi acaba? El emeği gibisi yok canım. Harika.

aşevi dedi ki...

ilk defa görüyorum böyle bir şey. yapamam ama heralde ben bunu...kayınvalidenizin ve sizin elinize sağlık

mycitycottage dedi ki...

Kayinvalidenizin eline saglik bu isleme yontemini ilk defa gordum hatta orerek birlestirmis herhalde diye dusunmustum. Kayinvalidenizin ellerine saglik ...