Şu anda nerden gördüğümü bir türlü hatırlayamadığım ve bulamadığım bir tarifle yaptım ben bu köfteleri. Lezzeti çok güzeldi ama tarifte bulunan ince bulguru kullandığım için sanırım, piştikten sonra biraz dağılıyordu köfteler. Bir dahaki denememde bayat ekmekle deniycem bulgur yerine başka tariflerde gördüğüm gibi. Ben iki kişi için 250 gr. kıyma, 2 rendelenmiş patates, bulgur ( bayat ekmek içi ), soğan, maydanoz, tuz, karabiber ve kimyonla yaptım köfteleri, teflon tavada kızarttım, oldukça fazla miktarda çıktı. Yanında patates salatası ve maskolin yeşillikleriyle beraber servis yaptım, afiyet olsun :)
Bayat Ekmekten Kahvaltılık Çıtır Ekmek Dilimleri
2 hafta önce
3 yorum:
Harikasın valla. Bi de o patates salatası yokmuuu. Muhteşem bir tabak olmuş. Ellerine sağlık:)
Ellerine sağlık,çok güzel görünüyor.Sevgiler
Teşekkürler, lezzeti çok güzeldi gerçekten :)
Yorum Gönder