27 Şubat 2010 Cumartesi

Ekolojik ( Bitkisel ) Temizlik Ürünleri

Arkadaşlar hepimizin otak sorunu biliyorsunuz şu evimizin temizliğinde kullandığımız deterjanlar ve zararları. Hepimiz zaman zaman bloglarımızda da paylaşıp konuşuyoruz bu konuyu. Üstüne üstlük benim alerjim de var, çok rahatsız oluyorum aynı zamanda. Ben de 5 - 6 senedir temizlik ürünlerimde Frosch markasını kullanıyorum, çok da memnunum ama elde yıkama haricinde bulaşıkla ilgili bir ürünü yoktu. Geçenlerde yeni bir markayı keşfettim. KLAR, bir alman markası. Tamamen ekolojik ve bitkisel ürünlerden üretiliyormuş. Hemen yukarda resmi görülen bulaşık parlatıcısı ürününü aldım. Diğer ürünlerini henüz kullanmadım ama yavaş yavaş onları da deniycem sanırım. Şu aanda sadece İstanbul'da bulunan Gratis ' ten aldım ama yukarda linkini verdiğim Klar sitesinde diğer satılan yerlerde belirtilmiş. Bu konuda hassas olan ve belki de henüz haberiolmayan arkadaşlarla da paylaşmak istedim. Sağlıklı ve doğal bir hayat diliyorum hepinize, tabii elimizden geldiği kadarıyla, sevgiler :)

8 yorum:

nalan dedi ki...

sağol şeker,
bakalım

SEVGİLERİMLE dedi ki...

Teşekkürler cnm paylaşımın için...ürnlerden bende çok dertliyim.Sabunumu bile değiştiremiyorum.Alerji yapıyor bir çok ürün.Siteye bakıyrum şimdi.Klar dikkatimi çekti.Burda uşablceğim bayisi varmı diye...
Sevgilerimle...

Sibella dedi ki...

Rica ederim hanımlar, bu bence çok önemli bir konu paylaşmadan geçemedim o yüzden.
sevgilerimle : Kların sitesinde internetten de alışveriş yapabileceğin yerleri göstermiş, görmüşsündür gerçi..

MAVİ TUTKU dedi ki...

Güzel bir ürüne benziyor faydalanmak dikkate almak lazım.

Adsız dedi ki...

çalışmalarınızda başarılar

halı yıkama

crax dedi ki...

İlgimi Çekti valla :)

ispanyolca


iddaa, Bahis


Snooker


Turkey Travel Guide


Biber Hapi


LW6090


Maurers


Red Pepper Jel, extra jel, pepper time jel


Pepper Time, piper hapi, piper time

Temizlik dedi ki...

Çok güzel bir makale hazırlamışsınız,
Buna ben benzer diğer Temizlik ürünleri için Temizlik Portalı mutlaka ziyaret edilmeli.

WikiLeaks dedi ki...

Bu konuda bahsi geçen ekolojik temizlik ürünleri hakkındaki en önemli detay yenilebilir. Yani doğa tarafından yenilebilir anlamındadır. İnsanlar için yenilebilir değil tabiki de bu ürünlerin içerisinde %95 oranında bitkisel %5 oranında kimyasal bulunmaktadır.