22 Ekim 2008 Çarşamba

Çatlatma ve Çiçek Desenli Vazom





İlk önce kahverengi boyadığım vazoya çatlatma mediumunu sürdükten sonra krem rengi boyayı doğal süngerle tamponlayarak sürdüm ve kuruyup çatlama işlemi tamamlandıktan sonra yine kahverengi antiquinle eskittim. En sonunda da metalik bakır, altın ve inci beyazı boyutlu ( boncuk ) boyalarla doğaçlama desen çalışması yaptım. Beğenilerinize sunarım efendim...




6 yorum:

embir dedi ki...

Sibelcim, bu çok güzel bir çalışma olmuş. Senin yaptığın herşey çok güzel oluyor zaten.

Sibella dedi ki...

Sağol canım benim, sen bu çalışmayı 10 marifette görmemiş miydin? Ben eski çalışmaları yayınlamaya devam edicem mecburen bir süre çünkü malzemeleri taşıyamadım İstanbul'a. Gerçi tabii eski çalışmaların blogumda da bulunması gerekiyorda işte ne bileyim amaaan :))

embir dedi ki...

Canım çalışmayı değil de meşhur koltuğunu hatırladım :))

Sibella dedi ki...

Aaa o sayılmaz, o zaten bütün fotoğraflarda var :)))

nrhnmrl dedi ki...

çatlatmayı becerememiş biri böyle hayranlıkla yapılanları izler ancak ellerine sağlık sibel çok güzel olmuş.Ben bir şey çatlatmazsam en sonununda ben çatlıycam ya.Kolay gele.

Adsız dedi ki...

Trend Kadın | Hobi Dünyası

Merhaba

Örgü, dantel, takı, boncuk vb. gibi elişi örneklerinizi sergileyebileceginiz ve dilerseniz satışa çıkarabileceğiniz paylaşım sitesi.

Siteye üye olmanız ve örneklerinizi eklemeniz yeterli. Üyelik ve ürün satışından ücret ve komisyon alınmamaktadır.

Bir web siteniz var ise toplist bölümüne sitenizi kaydedebilirsiniz. Ayrıca size ait her örneğin altına kendi linkinizi kaynak olarak gösterip sitenizi tanıtabilir ve googlede arama sonuçlarındaki sıralamanızı olumlu yönde etkileyebilirsiniz.

Ziyaret ve üyelik için adresimiz http://www.trendkadin.com