14 Kasım 2008 Cuma

Baskılı Ekmekliğim



Mdf ekmekliği boyadıktan sonra hazır satılan baskı kalıplarıyla desenledim. Yan yüzeylerin iç kısımlarına yeşille deri dokusu efekti verdim.







Ekmekliğin her yüzü farklı bir desen taşıdığı için tek tek fotoğrafladım.
























7 yorum:

Adsız dedi ki...

sibel hanım ellerinize sağlık çok güzel olmuş yaptıklarınıza bayıldım...size sormak istediklerim var yanıtlarsanız çoook sevinirim mesela tepsi boyamada antiquin kullanırken içine glaze kullanmak zorundamıyız siz antiquini sürerken sünger mi fırcamı kullanıyorsunuz ?
daha önce yaptığınız krem -kahve vazoda çatlatma midyumu dediğiniz step1 ve 2 yi arka arkayamı kullanacağız üzerine krem boya sürerken çatlatma kurumamışkenmi sürüyoruz biraz uzun oldu ama çevremde bilgi alabıleceğim kimse yok şimdiden çok teşekkür ederim

Sibella dedi ki...

Teşekkürler Ela hanım, sorularınıza mümkün olduğu kadar cevap vermeye çalışayım.
Antiquini kullanırken glaze kullanmak şart değil, sadece eğer hemen kurumasını istemiyorsanız üstünde oynıycak ya da efekt verecekseniz kullanmanız gerekir. Sünger de fırçada kullanılabilir ben genelde daha doğal göründüğü için sünger kullanıyorum.
Vazodaki çatlatma mediumu ise step 1 step 2 olanlardan değil, normal tek aşamalı çatlatma mediumu ve onu sürdükten sonra tamamen kurumasını bekleyip üzerine boyayı süngerle tamponlayarak sürdüm ben orda, yalnız bir sürdüğünüz yerin üztüne bir daha sürmemeye dikkat edeceksiniz. Yardımcı olabilirsem sevinirim, Sevgiler..

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederim sevgiler...

embir dedi ki...

Süpermiş bu ekmeklik, canım emeğine sağlık

Sibella dedi ki...

Sağol canım, teşekkürler :))

Unknown dedi ki...

Hangi muhteşem emeğe yorum yazayım şaşırdım takıldım kaldım burda biryere gidemiyorum ellerine,emeğine ve bence bunları ortaya çıkarmanda en önemli etken olan yüreğine sağlık...
Ben daha burdayım ama yorum yazmıyim bıkma benden öptüm...

Sibella dedi ki...

Ahh Deryacım ne kadar içten ve ne kadar güzel şeyler yazıyorsun, yorumlarınızdan da hayatta bıkmam, ben dört gözle bekliyorum onları :))