26 Ocak 2009 Pazartesi

Adı: Aylin ( Mim )

Sevgili blog arkadaşım Haydimutfağa beni mimlemiş. Mimin konusu elimi attığımda ilk gelen kitabın 161. sayfasındaki 5. cümleyi yazmam. Son günlerde seneler önce okuyup da çok beğendiğim bir kitabı tekrar okuyorum. E tabii bu yüzden elimi attığımda ilk gelen kitap o oldu, çünkü sürekli yanımda.
  1. Kitap - ADI : AYLİN
  2. Yazarı - AYŞE KULİN
  3. 161. sayfanın 5. cümlesi - Soysal Apartmanı'nda evcilik, saklambaç ve seksek oynadıkları çocukluk günlerinin ve Hilmi dayının Bostancı'daki evinde düzenlenen gençlik partilerinin, bahçe pikniklerinin üstünden yıllar, yıllar akmıştı.

Ben de bu mimi sevgili arkadaşlarım embir, Annekaz , Balküpü ve Sesiber 'e paslıyorum. Kolay gelsin :)

7 yorum:

Huzur Moda dedi ki...

aaaaaa ne güzel bir mim bu sibel abla çok hoş

sesiber dedi ki...

Aaaaa hayatımın ilk mimi:))) Ne yapacağım şimdi, kendi blogumda mı vereceğim bunun cevabını? Heyecan yaptım bak:))

Sibella dedi ki...

@ Dilek : Dilekcim yaa ben bugün çok yorgunum, hadi şu mimi cevaplayıvereyim de yatayım dedim seni de yazacaktım valla unutmuşum, eklesem mi acaba ?
@ Sesiber : Evet canım kendi blogunda konu açıp cevaplıycaksın, benim gibi :)

Mehtap dedi ki...

Bu kitabı bende yıllar önce okumuştum ama bugün gibi aklımdadır.Bilmiyorum ankaralı olduğumuz için mi Yazar Ankara'yı da o kadar güzel tasvir etmiştir ki,kitapta geçen yerlere gittiğimde veya oradan geçtiğimde hep kitap aklıma gelirdi.Burası adı aylinde geçen karekterin yaşadığı mekanlar falan diye.Sanıyorum kitap bu yüzden de bende etki bıraktı.Şimdi de soysal apt.gözümde canlandı.

embir dedi ki...

Ya adı aylin'i bende çok severek okumuştum. Kesinlikle çok haklısın Mehtap Ankara'nın bu kadar güzel tasvir edildiği kaç kitap vardır bilemiyorum. Canım mimi yarın yapıcam. Çok öpüyorum.

embir dedi ki...

bende seni mimledim :))

Sibella dedi ki...

Gördüm hayatım ama biraz ayrıntılıymış bu seferki, yarın cevaplasam olur di mi :))