31 Ocak 2009 Cumartesi

Seramik kutu


Aslında kutumun üstündeki bir kaç boncuk düşmüş fakat değişik bir çalışma olduğu için yine de göndermek istedim. Şu anda elimde boncuk olmadığı için tamir de edemedim.Yapılışı ise; seramik ( biscuit ) kutuyu maviye boyadıktan sonra daha koyu rengi sulandırarak üzerine desen oluşturdum. Boncukları da yapıştırdıktan sonra folyo varak yapıştırıcısının ince ucuyla çizgileri oluşturup, kuruduktan sonra gümüş rengi folyoyu yapıştırdım. Ve desenin çizgilerine göre de ipe dizili boncukları yapıştırıp, kuruduktan sonra ipi içinden çektim.




16 yorum:

Unknown dedi ki...

Hiç seramik boyamadım.çok hoş bir çalışma olmuş.iple boncuk fikri harika..elinize sağlık..
ama saatoniki görmesin.bu kezde düşen boncuklara takılabilir:)))

Sibella dedi ki...

Teşekkürler :) Bu arada daha önce 10 marifette yayınlamıştım, S12 de gördü sanırım bu çalışmamı ama bir yorum yapmışmıydı hatırlamıyorum :))

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Maviş maviş tam benlik olmuş ellerine sağlık canım.

beyaz mendil dedi ki...

Çok güzel olmuş ama biraz daha detaylı yapılışını anlatabilirmisin,yapmak istiyorum.Sevgilerimle

Unknown dedi ki...

Sibelcim iyi akşamlar ne kadar şık bir kutu maviyi çok severim ellerine ve emeğine sağlık bayıldım,sevgiler...
Fonda çalan sanırım Elton John bayılırım sesine bende seni linklerime ekliyorum görüşmek üzere...

Unknown dedi ki...

Sibelcim hala bloğundayım çıkamadım sevdiğimiz şarkılar aynı şuan Cat Stevens çalıyor bu playlisti nasıl bloğuna yerleştirdin yardımcı olursan çok sevinirim sevgiler ben daha burdayım müzikler mest etti beni hiç bıkmadan dinleyeceğim parçalar öptüm...

Unknown dedi ki...

Ben daha burdayım Eric Clapton dinleyerek bloğunu geziyorum:))sevgiler...

Unknown dedi ki...

Sibelciğim bana playlist ve wowzio konusunda yardımcı olursan müteşekkir kalırım.İyi akşamlar...

Sibella dedi ki...

@ Büşra : Müsait bir zamanımda daha ayrıntılı anlatmaya çalışacağım..
@ DErya : Beğendiğine ve uzun uzun dolaştığına çok sevindim :)Müziklerle ilgili olarak, ilk önce benim listemin sol altındaki CREATE YOUR FREE PLAYLİST 'e tıklayıp ordan kaydolarak kendi hesabınızı oluşturun, sonra gelip benim listemdeki beğendiğiniz şarkıların sağ tarafındaki add+ nın üzerine tıklayarak kendi listenize ekleyebilirsiniz, tabii kaydolduktan sonra html kodunu alıp blogunuza kaydetmeniz lazım. Heralde anlatabilmişimdir :))

Sibella dedi ki...

Yardımcı olmaya çalıştım canım, wowzioyu da sorduğun konunun altında yorumlara yazdım, eğer yetersiz gelirse tekrar sorabilirsin :)

Unknown dedi ki...

Sibelciğim playlisti oluşturdum yalnız ingilizcem olmadığı için html kodunu nereden alacağımı çözemedim yardımcı olurmusun teşekkür ederim öptüm...

Unknown dedi ki...

CANIM BULDUM TEŞEKKÜRLER ÖPTÜM...

Sibella dedi ki...

Deryacım ben de nasıl yaptığımı umutmuşum ama şimdi gittim baktım, playliste gidip hesabına giriş yaptığın zaman, playlist çerçevenin altında 'Get the playlist code' yazan yere tıkla, çıkan seçeneklerden E şıkkını tıkla,oradan senin verdiğin isimle playlist yazan yere tıkla, çıkan sayfada bir ayar yapmak istiyorsan yapabilirsin ya da direk yeşil GET CODE YAZAN butona tıkla ve çıkan kodu kopyalayıp gadgetlardan html/javascript i seçip oraya yapıştır ve istediğin yere yerleştir. Amaan anlatmak zormuş valla, inşallah da anlatabilmişimdir, hadi kolay gelsin canım :))

Sibella dedi ki...

Ben yazarken sen bulmuşsun, tekrar bakıp anlatması biraz vakit aldı da, neyse, heyırlı olsun diyeyim o zaman playlistin :))

Adsız dedi ki...

selam ben senay, gercekten super bir site, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim...

Adsız dedi ki...

Merhaba
Ben Ceyda. Bloğunuzu çok beğendim. Facebook ve twitter dan da takip etmek isterim.
İyi günler...